Bun venit la DermaSkin!

DermaSkin by Dr. Nadița Popovici – medic primar dermatolog !

“Cred ca, asa cum ochii sunt oglinda sufletului, pielea este oglinda sanatatii fizice si mentale! Am ales sa lucrez in domeniul frumusetii pentru că de mica m-a pasionat frumosul sub toate aspectele lui si pentru ca iubesc oamenii si imi propun, in fiecare zi, sa va fac viata mai frumoasa. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calitatile noastre umane, insa sunt lucruri pe care le putem pastra doar avand mare grija de ele si pretuindu-le cu adevarat.

Pasiunea pentru aceasta meserie ma determina sa evoluez permanent.

Preventia, monitorizarea si tratarea precoce a bolilor este la fel de importanta ca tratamentul afectiunilor avansate.

De aceea am creat pentru tine DermaSkin – Centru de Dermato-Estetica.”

Situat in Timisoara, pe strada Grigore Alexandrescu, numarul 174, intr-o zona noua, intr-o ambianta placuta, calda si relaxanta, centrul noastru va ofera servicii de dermatologie generala estetica si procedurala.

In cadrul clinicii puteti beneficia de tratamentul adecvat diverselor afectiuni dermatologice.

Este un loc unic unde puteti descoperi solutii profesioniste la problemele dermatologice dar, in acelasi timp puteti beneficia de cele mai noi proceduri estetice, sfat cosmetic personalizat si echipamente medicale de top. Va puteti redescoperi frumusetea dupa ce stresul, oboseala sau trecerea anilor si-au pus amprenta pe chipul dumneavoastra. Indiferent de sex sau varsta puteti uita de complexele care v-au urmarit pana acum ( vase sparte, pete, cicatrici, riduri)!

Eu, Dr. Nadita Popovici va voi ajuta cu sfat estetic si plan de tratament personalizat adaptat nevoilor, timpului dar si bugetului dvs.

Mi-am construit cariera prin multa munca, dedicatie, perseverenta, ambitie si sacrificii! Cred in corectitudine, confidentialitate si profesionalism!

La DermaSkin, frumusetea vine „la pachet” cu sanatatea!