Produse de injectare SuneKos

SUNEKOS® 200 reprezinta noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano. Formula Sunekos 200 este unica, brevetata si contine acid hialuronic sub forma libera, care induce o hidratare puternica la nivelul profund al pielii si stimuleaza vitalitatea celulara, in asociere cu un complex de 6 aminoacizi, in concentratie superioara altor tratamente, specifici colagenului si elastinei.

Acidul hialuronic si aminoacizii din Sunekos 200 se injecteaza la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnica speciala, iar rezultatele se observă încă de la prima sedinta de tratament: pielea își recapătă strălucirea și nivelul optim de hidratare, devine mai densa, mai elastica, se uniformizează textura și culoarea, iar ridurile se estompează vizibil.
Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos® 200 nu se adreseaza doar zonei fetei. El trateaza eficient si pielea afectata de pe gât, decolteu şi mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete şi factori nocivi unde semnele imbatranirii sunt mai pronuntate decat in alte zone.

Datorita proprietatilor sale regenerative, Sunekos 200 se utilizeaza si pentru tratarea cicatricelor, inclusiv postacneice si vergeturilor albe sau rosii.

Procedura garantează rezultate naturale, care se mențin pe termen lung, fără a modifica trăsăturile tenului. Practic pielea devine cu adevarat mai tanara, iar procesul de imbatranire cutanata devine reversibil. Sedintele se fac 1/ saptamana, timp de 4 saptamani pentru un rezultat optim si de durata. Costul unei sedinte este de 920 lei( 200 euro), iar daca se face pachetul de 4 sedinte, ultima este gratis din partea cabinetului. Deasemenea Sunekosul se poate asocia Terapiei Vampire ( PRP) , costul fiind de 1200 lei.