Laser Fracțional CO2 – Derma Skin Timișoara

Rejuvenarea facială, eliminarea cicatricilor post-acnee, tratarea unei game complexe de leziuni și afecțiuni cutanate au acum un nou aliat – tratamentul cu laser CO2, disponibil în Timișoara, la clinica Derma Skin.

 

Laser Fracțional CO2

Laser Fracțional CO2 – Derma Skin Timișoara

Rejuvenarea facială, eliminarea cicatricilor post-acnee, tratarea unei game complexe de leziuni și afecțiuni cutanate au acum un nou aliat – tratamentul cu laser CO2, disponibil în Timișoara, la clinica Derma Skin.

CE ESTE LASERUL CO2?

Laserul CO2 reprezintă cea mai avansată și procedură actuală de rejuvenare a pielii – este recunoscut drept standardul de aur pentru vaporizarea controlată a țesuturilor moi. Acest tip de laser ablativ, chirurgical se poate utiliza doar de către un medic estetician chirurg sau un medic dermatolog pentru a efectua proceduri ce estompează linii și riduri pronunțate, imperfecțiuni de la nivelul pielii într-un mod mult mai eficient spre deosebire de alte tratamente. Prin acțiunea laserului CO2 se elimină straturile profunde ale pielii deteriotate și se determină regenarea sa.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LASERUL CO2?

Pentru a urma un tratament laser CO2 în condiții de sigurață, fascilul laser se poate utiliza în modul fracțional. Acest mod împarte fasciculul principal în mai multe microfascicule ce penetrează dermul în puncte multiple și determină microleziuni profunde, înconjurate de țesut intact. Acest țesut nelezat va determina o vindecare rapidă și va genera procesul natural de reface a pielii – skin resurfacing. Colagenul este puternic stimulat în această manieră, iar pielii își recapătă fermitatea.

Se poate utiliza pe zone specifice sau suprafețe mai mari: toată suprafața feței, gâtului, decolteului sau doar în jurul gurii sau în jurului ochilor. 

Laser Fracțional CO2

CE TRATAMENTE SE POT AFECTUA CU LASERUL CO2?

 • tratament pentru rejuvearea pielii (facială, gât, decolteu) 
 • tratament laser CO2 pentru vergeturi la nivelul coapselor, feselor, abdomenului, bratelor
 • tratament pentru mâinile îmbătrânite
 • tratament pentru piele îngroșată, seboreică, cu pori dilatați
 • tratament pentru estomparea ridurilor, petelor pigmentare (maronii), laxitatea pielii .

CE AFECȚIUNI SE POT TRATA CU LASERUL FRACȚIONAT CO2?

 • cicatrici post acneice (ten, piept, spate),
 • cicatrici post arsura,
 • cicatrici hipertrofice, cheloide, atrofice aflate oriunde la nivelul corpului, 
 • se pot exciza nevi dermici, papiloame, condiloame, angioame,
 • se pot trata xantelasmele, fibroamele moi, verucile vulgare.

CUM SE DESFĂȘOARA O SEDINȚĂ DE LASER FRACȚIONAT CO2?

Înainte de ședintă, vom aplica o cremă anestezică eficientă pentru a ameliora disconfortul local. Medicul dermatolog va utiliza capătul aparatului ce va emite deasupra pielii pulsații scurte de lumină intensă și vor forma “pătrățele” cu puncte foarte mici. Nu este o procedură durereroasă, însă la 2 ore după procedură se poate să resimțiți o durere ușoară ce se poate calma rapid cu antialgice.

PERIOADA DE RECUPERARE DUPĂ LASERUL CO2

Imediat după procedură pielea va fi roșie/ rozalie și cu edem (umflătură) în primele 24-48 de ore. Este normal să experimentați sensibilitate. În zilele următoare se va forma o crustă subțire, ce va dura până la 5-7 zile. 

Este foarte important SĂ NU ÎNDEPĂRTAȚI CRUSTELE MANUAL! Trebuie să le lăsați să se desprindă singure. 

Perioada totală de vindecare depinde și de tehnica aleasă și profunzimea la care s-a lucrat. Nu vă îngrijorați, este o situație temporară și tot efortul va merita! Vă veți bucura de un ten luminos, fin, mai tânăr și mai ferm!

Medicul dermatolog vă indică ce tip de machiaj de protecție puteți purta.

CONTRAINDICAȚIILE LASERULUI CO2

Tratamentul nu se va efectua:

 • în timpul sarcinii, alăptării
 • dacă există infecții cutanate
 • dacă ati urmat un tratament sistemic cu medicamente fotosensibilizante (retinoizi, antibiotice)
 • în cazul unor tumori maligne, afecțiuni autoimune
 • dacă sunt prezente tatuaje sau machiaje permanente
 • Dacă tenul prezintă roșeață, teleangiectazii.

La ce interval de timp se poate efectua o nouă ședintă LASER CO2?

Depinde de cum se recuperează tegumentul după prima ședintă. Recomandarea este să se aștepte minimum 6 săptămâni. Se revine la control, iar împreună cu medicul dermatolog se stabilește perioada optimă de repetare a procedurii.

Care este perioada în care se poate efectua LASERUL CO2?

Pentru a evita riscul de hiperpigmentare și pentru a ne putea bucura pe deplin de rezultate, această procedură se efectuează doar în sezonul rece, în perioadele în care expunerea la soare este extrem de limitată, iar folosirea unei creme cu SPF 50+ este obligatorie. 


Stabilește chiar acum o programare și oferă-i pielii tale o experiență unică, cu rezultate de durată!