REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELITATE DERMA SKIN

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI 


Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de Derma Skin Popovici SRL, cu sediul in localitatea Timisoara, Strada Grigore Alexandrescu 174, 300649 , CUI: 35316392

J35/3024/201, reprezentata prin Administrator, Nadita Popovici, denumita “Organizatorul”). 


Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos, denumit in continuare „Regulament Oficial”. 
Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in Centrul de Dermato-Estetica Derma Skin.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Regulament Oficial al Programului de Fidelitate

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in localitatea Timisoara, in cadrul Centrul de Dermato-Estetica Derma Skin.

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI 

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01.12. 2019 si are ca perioada 1 an de la intrunirea conditiei principale de calificare la program. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Derma Skin cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in Centrul Derma Skin, intr-un loc vizibil. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

 Poate fi membru al programului de fidelitate Derma Skin orice persoana fizica care a implinit 18 ani (denumit in continuare “Participantul”). La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere. Formularele de inscriere sunt accesibile sub o forma: fizic, in Centrul de Dermato-Estetica Derma Skin. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, CNP, data de nastere, gen, localitate, strada, numar, judet/sector, telefon, email, semnatura. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda la receptia Derma Skin. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea folosirii cardului, cardul respectiv ramanand la starea de card temporar, astfel cum acesta este definit in cuprinsul prezentului Regulament Oficial, adica fara date in sistem. Completarea corecta a talonului si predarea lui activeaza starea de card cu date in Registru.

SECTIUNEA 5. CARDUL DE FIDELITATE DERMA SKIN

 La baza programului de fidelitate se afla Cde fidelitate Derma Skin destinat pacientilor Derma Skin. 

Cardul de fidelitate Derma Skin ofera participantilor posibilitatea de a obtine o reducere particulara la plata in numerar sau cu card bancar a procedurilor estetice achizitionate (din cadrul sectiunii 6), prin specificarea acestei optiuni catre personalul Derma Skin inaintea fiecarei tranzactii.


Cardul de fidelitate Derma Skin Member Club are 2 (doua) variante: Silver si Gold.

Cardul de fidelitate Derma Skin este disponibil pacientilor in mod gratuit, pe loc, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate Derma Skin, in felul urmator:

  • Cardul SILVER se acorda pacientilor care in cadrul centrului Derma Skin isi vor efectua o singura procedura estetica in cuantum de minimum 1000 LEI.

*nu se cumuleaza 2 sau mai multe proceduri sub 1000 LEI.

Cardul SILVER garanteaza o reducere de 10% la urmatoarele procedure estetice pe perioada unui an de la efectuarea procedurii care a oferit dreptul de calificare in cadrul programului.

*data activarii cardului se noteaza in Registrul Receptiei.

  • Cardul GOLD se acorda pacientilor care in cadrul centrului Derma Skin isi vor efectua proceduri estetice in cuantum de minimum 3000 LEI.

  • *nu se cumuleaza 2 sau mai multe proceduri sub 3000 LEI.

  • Cardul GOLD garanteaza o reducere de 15% la urmatoarele procedure estetice pe perioada unui an de la efectuarea procedurii care a oferit dreptul de calificare in cadrul programului.

*data activarii cardului se noteaza in Registrul Receptiei.

*Participantii completeaza si semneaza formularul de inscriere, il predau in receptia Derma Skin.

*Personalul Derma Skin ofera cardul, pe loc, dupa intrunirea conditiei particulare.

*Orice card de fidelitate Derma Skin va avea o serie unica.

*In dreptul seriei unice, se va nota data la care s-a activat cardul si numele poserului.

*Orice card are valabilitate 1 an de la data activarii cardului.

*Participantul nu poate solicita direct variantele Silver sau Gold.

*Orice promotie sau discount promotional nu se va cumula cu reducerea oferita de Card. 

*Calificarea de la Silver la Gold este conditionata de atingerea pragului specificat in cadrul unei singure sedinte. In acest caz, se va anula cardul Silver.
*Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate din cele enumerate mai sus. *Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor.
 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

Utilizarea cardului de fidelitate Derma Skin


Cardul Derma Skin este un program prin care posesorul de card poate sa beneficieze de reducere de
10% in cazul cardului Silver, respectiv de 15% in cazul cardului Gold la urmatoarele proceduri estetice :

  1. Terapia PRP (Vampir) cu SUNEKOS

  2. Volumetrie faciala (augmentare buze, pometi, linie mandibulara, corectare cearcane, etc)

  3. Injectari cu toxina botulinica (BOTOX)

  4. Pachetul de proceduri peeling PRX T33 (la achitarea celor 4 sedinte)

  5. Dermapen corp

  6. Radiofrecventa fractionata (plasma)

Derma Skin isi rezerva dreptul de a verifica corectitudinea informatiilor declarate de participant pe talonul de inregistrare in Programul de Fidelitate la momentul semnarii contractului. In situatia in care informatiile sunt eronate, Derma Skin isi rezerva dreptul de a modifica starea cardului.

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE Derma Skin

Utilizarea cardului de fidelitate Derma Skin se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de reducere, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate Derma Skin si sa prezinte cardul, astefel incat personalul Derma Skin sa inregistreze folosirea cardului.

Cardul va primi o serie unica, acordata unui singur pacient si notata in Registru, moment in care receptionera va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului

SECTIUNEA 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE 


Derma Skin isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Pacientul va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completand un nou formular de inscriere. 
Daca un card Derma Skin s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la numarul de telefon 0727008303 sau pe adresa de e-mail: info@dermaskin.ro.

Odata cu instiintarea se vor comunica numele, seria cardului, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei Derma Skin Popovici SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Derma Skin, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Derma Skin. 
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Program in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea  datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  conform notificarii generale nr. 233 inregistrata in registrul de evidenta  a prelucrarii  de date cu caracter personal. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la Program. 
Participantii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei( art. 18). 
Astfel, la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta se obliga: (a) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia, in mod gratuit; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 
In cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL OFICIAL

 Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program in cadrul Centrului Derma Skin. Pentru informatii suplimentare, se poate apela 0727008303 sau accesa adresa de e-mail: info@dermaskin. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Reprezentant permanent,

Administrator,

Dr. Nadita Popovici