Inlaturarea de riduri, cicatrici si vergeturi in Timisoara

Doresti ca ridurile, cicatricile si vergeturile sa fie doar o amintire pentru tine? Doresti inlaturarea lor fara sa lasi urme si fara durere? Acum totul este posibil cu Dermapen – stiloul care inlatura ridurile, cicatricile si vergeturile, acum disponibil si in Timisoara la cabinetul Derma Skin!

dermapen

Ce este Dermapen-ul ?

– cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, este un sistem unic cu multe ace, ce deschide la nivelul pielii mii de micro-canale, similar tratamentelor cu laser, IPL si rezultate comparabile cu ale peelingurilor chimice.

– poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii.

Dermapen dispune de 11 ace sterile, foarte fine, individuale pentru fiecare pacient in parte, care produc vibratii locale ce diminua astfel senzatia de durere si cresc eficacitatea tratamentului. Adancimea la care se poate ajunge variaza intre 0,5-2,5 mm in functie de zona tratata si de afectiunea pacientului.

Cand recomandam Dermapenul ?

– cicatrici post acnee, post vergeturi, post intrerventii chirurgicale si vindecate vicios (keloide/hipertrofice)

– riduri fine (frunte, din jurul ochilor, a buzelor)

– pete hiperpigmentare

– tratamentul alopeciei(caderii parului)

Care este rolul Dermapen-ului? 

Atat prin efect mecanic (de agresiune dermica) cat si prin introducerea ingredientelor active direct in straturile profunde ale pielii are loc multiplicarea fibroblastilor avand drept scop sinteza de colagen si elastina, ideal pentru o piele mai tanara, mai luminoasa cu cat mai putine imperfectiuni!

Care sunt pasii unui tratament cu Dermapen

Pasul 1

– se demacheaza pielea

Pasul 2

– pentru a minimiza durerea, se aplica local o crema anestezica, se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie antibacteriana

Pasul 3

– se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte

– se aplica solutia topica adecvata fiecarei afectiuni in parte

– se creeaza astfel mii de micro intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

O sedinta dureaza aproximativ 20-25 de minute, nr. de sedinte se stabileste in functie de ce afectiune tratam, minim 4 sedinte, la interval de 2,3 saptamani. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pebtru a obtine penetrarea optima a ingriedientelor active cat si pentru a calma si relaxa pielea. Efectul de racire locala reinprospateaza si ofera fermitate pielii!

De ce totusi Dermapen:

– utilizarea acelor de unica folosinta elimina riscul de infectie locala

– tratamentele sunt realizate cu o viteza mai ridicata si sunt mai precise de cat in cazul dermarollerelor

– acele pot ajunge la o adancime intre 0,5-2,5mm

– durere minima pentru pacient, durata de timp e mai redusa /sedinta de cat in cazul dermarollerului

– minimizarea eritemului local (inrosirii)

– timp mai scurt de recuperare dupa fiecare sedinta.

Nu uita pe langa crema post tratament, aplica ulterior si o crema cu SPF50+!

Molliere ,,Frumusetea chipului este o podoaba fragila, o floare trecatoare, stralucire de o clipa si care nu-i legata decat de epiderma”