Tratament Laser Onicomicoza

Ce este onicomicoza si Tratamentul cu laser pentru onicomicoza la DermaSkin

Citeste mai multe Programeaza-te la un consult Telefon: 07270083

Tratamentul cu laser pentru onicomicoza

Disponibil la Centrul de dermato-estetica Dermaskin Timisoara 

Tratamentul cu laser pentru onicomicoza este disponibil in cadrul centrului nostru, datorita nevoilor pe care le-am observat la pacientii nostri. Decizia de a aduce acest laser pentru unghii a venit in urma cerintelor intampinate de pacienti pentru care tratamentul topic nu oferea rezultate multumitoare. Ciuperca unghiei se poate trata acum usor si eficient cu un laser special creat pentru aceasta afectiune.

Tratament Onicomicoza
Tratament Onicomicoza

Ce este onicomicoza?

Onicomicoza este infectia unghiei, cauzata de diverse oganisme fungice.

Cunoscută drept “ciuperca unghiei”, aceasta afectiune debuteaza prin apariția unei pete albe sau galbene sub vârful unghiei și poate duce la decolorarea, îngroșarea și fărâmițarea unghiei. Infecția prelungită se poate întinde treptat și la unghiile din jur. Pe lângă aspectul estetic, unghiile devin greu de tăiat și pot cauza durere. De aceea, este foarte important sa actionati din timp, pentru a preveni situatii mai neplacute.

La DermaSkin am introdus tratamentul cu laser pentru ciuperca unghiei pentru a oferi rezultate notabile si de durata pacientilor.

Avantajele laserului pentru onicomicoza

 ✓ Este un laser “rece”, care NU cauzeaza durere.

✓ Nu necesita anestezie.

✓ Nu necesita perioada de recuperare.

✓ Sedintele dureaza cateva minute si nu implica disconfort.

✓Acest laser este aprobat de FDA (Food and Drug Administration), deci este sigur de utilizat.

Tratament Onicomicoza

Cum putem ajunge sa dobandim ciuperca unghiei?

Personale care fac sport sunt cele mai predispuse la aceasă afecțiune dermatologică sau care lucreaza in medii umede.

De asemnea, persoanele care frecventeaza saloane de manichiură, centre spa sau piscine și nu le sunt asigurate condiții de maximă igienă (instrumentar sterilizat, papuci de unică folosință, prosoape curate, etc).

Cum poti sa beneficiezi de tratamentul pentru ciuperca unghiei?

Primul pas este consultatia. In cadrul consultatiei medicul dermatolog va examineaza unghiile, apoi vi se va prelua proba pentru examenul micologic. Dupa un plan de evaluare bine stabilit, veti beneficia de un tratament adaptat nevoilor dumneavoastra. Sunt necesare aproximativ 10 sedinte de laser pentru un rezultat bun, urmand apoi sa existe o re-evaluarea la 6 luni de la tratament.