WISHPro, aparatul adaptat nevoilor tenului tau!

WISHPro, aparatul adaptat nevoilor tenului tau!

2 patente internationale, 4 tehnologii avansate, 4 tipuri de tratamente individualizate si doar 15 minute de tratament, reunite, reprezinta garantia ca tratamentul WishPro are rezultate reale si dovedite, constituind si cel mai rapid tratament anti-aging din lume, ce va readuce stralucirea si tineretea tenului tau.

Sistemul WishPro a obtinut 2 patente internationale pentru tehnologia magnetica, ce converteste pulsurile magnetice intr-un camp energetic activ ce creeaza lumina sau curent electic,astfel fiind introduse in straturile profunde alepielii, INFUZII de acid hialuronic, toxina botulinica si colagen, vitale pentru restaurarea aspectului tanar si sanatos al tenului, cat si pentru CAPSULELE de TRATAMENT de unica folosinta, bogate in ingrediente naturale active si nutrienti esentiali pielii, un regal pentru tenul tau! Magnetii puternici, combinati cu tehnologii avansate si formule cosmetice puternice, creeaza rezultate spectaculoase, in timp record, de hidratare in profunzime a pielii, atenuare vizibila a ridurilor, crestere a fermitatii si elasticitatii pielii, dar si de tratare a acneei active, precum si de redare a claritatii si stralucirii tenului.

Tratamentul WishPro iti ofera in numai 15 minute atat o pauza de relaxare, dar mai ales rezultate vizibile asupra pielii, fie ca e vorba de ten, decolteu sau maini. Pentru fiecare tratament exista o capsula de unica folosinta, ce contine cocktail-uri de substante nutritive, o tehnologie pentru fiecare dorinta si problema a tenului :

Tehnologia de rejuvenare faciala foloseste lumina rosie, cu lungimea de unda de 660nm, actionand pe 3 planuri: stimuleaza fibroblastii dermici pentru productia noua de colagen si elastina, stimuleaza metabolismul celular pentru a accelera procesul natural de vindecare a pielii si fortifiaza imunitatea pielii la toxine.

Tehnologia Anti-Aging utilizeaza microcurenti cu intensitatea de 500μA, cu scopul de a creste tonusul si fermitatea pielii. Prin contractia si relaxarea muschilor, acestia isi recapata memoria, este stimulata fermitatea si tonusul muschilor faciali, conducand la atenuarea vizibila instant a liniilor fine si a ridurilor.

Tehnologia cu lumina albastra, cu lungimea de unda de 420nm, trateaza acneea, tenul gras si problematic. Principiul de actiune: tratamentul distruge bacteria Propionibacterium Acnes, ce determina acneea, si calmeaza pielea iritata.

12287018_884674271608530_182541306_o

Lumina albastra este absorbita de o molecula, denumita porfirina, continuta in cantitati abundente de bacteria Propionibacterium acnes. Absorbtia lumini albastre de porfirine determina eliberarea de molecule de oxigen reactiv, ce distrug intern bacteria P. acnes (bacteria nu poate supravietui intr-un mediu bogat in oxigen). Tratand cauzele acneei, aspectul tenului se imbunatateste semnificativ, conducand la disparitia leziunilor acneice dupa o serie de tratamente cu tehnologia WishPro cu lumina albastra.

Tehnologia de peeling ajuta la indepartarea celulelor moarte, la revitalizarea si hidratarea pielii. Prin actiunea aparatului se imbunatateste circulatia sangelui, iar ingredientele cheie din capsule: ulei de migdale dulci si vitamina E lasa pielea moale si stralucitoare.

Fiecare tehnologie este asociata cu, capsule pentru tratament ce contin cocktail uri de substantenutritive.Fiecare capsula este de unica folosinta, destinata pentru un singur pacient si este sigilata individual pentru asigurarea igenei optime.

Tratamentul WISHPro ofera o varietate de ingrediente in capsule: infuzie de acid hialuronic, toxina botulinica, colagen, vitamine ACDEF, minerale, antioxidanti si uleuri naturale.