Injectarile cu Acid Hialuronic in Timisoara

AH (acidul hialuronic) este un component important al pielii care ne asigura si ne mentine gradul de hidratare. Este esential in formarea matricei elastice din fibra de colagen, are proprietati antioxidante si este un detoxifiant natural.

acid-hialuronic-timisoara

Flilarul AH (acidul hialuronic) are rolul de a satura spatiile ridurilor prin efectul de umplere al acestora.

Atenuarea ridurilor confera fetei un aspect mai proaspat si mai tanar.

AH (acidul hialuronic) se foloseste pentru diminuarea ridurilor de la nivelul etajului inferior al fetei: santurile naso-geniene, santurile periorale, din jurul gurii, a celor de la colturile gurii, este deasemenea tratamentul ideal de infrumusetare a buzelor in mod natural.

Procedura este perfect suportata de piele si nu produce efecte adverse nedorite (alergii, nodozitati).

Injectarea se face cu un ac fin prin care se introduce filerul respectiv AH (acidul hialuronic) la locul dorit unde ramane timp de 3-6 luni.

Absorbtia se face lent iar o noua injectare se poate face fara riscuri. Dupa prima injectare, substanta se va stabiliza in timp, la nivelul buzelor datorita mimicii accentuate durata rezultatelor poate fi mai scurta decat in alte zone ale fetei.

Tratamentul cu AH (acidul hialuronic) are urmatoarele avantaje:

– nu produce alergii, nodozitati

– nu necesita supracorectii, nivelul de corectie este de 100% pentru orice fel de rid

– efectul este vizibil imediat

– permite reluarea activitatilor cotidiene dupa interventie

Reactiile adverse dupa injectarea AH (acidul hialuronic) poate sa apara un eritem sau un edem moderat, senzatie de discomfort la nivelul zonei injectate sau echimoza. Riscul acestor reactii adverse este foarte redus in cazul folosirii unor produse de calitate recunoscuta care respecta prevederile metodologice contemporane.

Din fericire pentru noi toti,medicina moderna incearca sa vina in intampinarea noastra cu tot felul de proceduri minim invazive avand ca scop unic indeplinirea dorintei de a avea un “look” proaspat si tanar mai mult timp fara a apela la binecunoscutul bisturiu sau a altor metode invazive unde atat riscurile cat si perioada de recuperare sunt mai mari.