RadioFrecventa Fractionata aleatorie pentru Rejuvenarea (reintinerirea) Vaginala

Chiar daca procedurile de infrumusetare pentu zona intima pentru unele persoane sunt inca un subiect tabu, ele trebuie stiute si intelese! Mai exact, prin rejuvenare vaginală înţelegem un fel de „lifting” pentru vulvă şi vagin. Adeseori, procedura de rejuvenare vaginală combină vaginoplastia şi labioplastia (reducerea dimensiunilor labiilor), pentru a întări pereţii interiori ai vaginului şi pentru a îmbunătăţi aspectul exterior al zonei intime.

Conceptul Loktal RFLinly aduce pe piata medicală Rejuvenarea vaginală nechirugicală, o procedura sigură, simplă şi rapidă care se poate efectua în cele mai bune condiţii. Este vorba de un tratament care nu necesită incizii şi nu este invaziv. Tratamentul durează între 10 şi 15 minute, iar pacienta simte un disconfort minim sau nu simte niciun fel de discomfort în timpul procedurii. RadioFrecventa cu Linly are o acţiune extrem de benefica asupra ţesutului vaginal şi vulvar. Afecţiunile de natură medicală (mai ales dacă pacienta a născut pe cale naturală) sau schimbările apărute o dată cu înaintarea în vârstă sunt doar câţiva factori care afectează stima de sine a pacientelor.

Aici menţionăm afecţiuni precum sindromul de relaxare vaginală, incontinenţa urinară de stres (sau de efort), sindromul genito-urinar al menopauzei şi atrofia vulvară şi atrofia vaginală. O dată cu trecerea timpului, laxitatea vaginală, incontinenţa urinară de stres (uşoară până la moderată) şi simptomele precum uscăciunea vaginală tot mai crescută, mâncărimea, senzaţia de arsură şi dispareunia (care se manifestă prin apariţia unor dureri permanente sau intermitente în timpul actului sexual) provoacă disconfort şi astfel apar probleme în viaţa intimă a femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *