RadioFrecventa Fractionata pentru rejuvenarea faciala si corporala

Pielea, fiiind cel mai evident organ al corpului, devine un indicator al vârstei cronologice si al aspectului fizic si reprezinta un factor important pentru o calitate buna a vietii si pentru încrederea in noi însine.

Pacientii apeleaza din ce în ce mai des la tratamente care vizeaza întârzierea efectului de îmbatrânire, fie ca acestea se adreseaza îmbatrânirii avansate, fie ca sunt cauzate de factorii de mediu.
Pielea este un marker al vârstei cronologice si al aspectului, fiind importanta pentru stima de sine si calitatea vietii. Radiofrecventa ablativa fractionata este unul dintre tratamentele care vizeaza sa întârzie efectele îmbatrânirii.

Smartshot

Tehnologie inovatoare care controleaza efectul termic al RadioFrecventei, cu ajutorul sistemului fractional aleatoriu numit « SmartShot » ! De departe, RFF este un tratament unic, ce depaseste metodele clasice de rejuvenare a pielii, astfel energia termica patrunde in piele unde produce un efect puternic asupra dermului, incalzindu –l, stimuland fibroblastele prezente,
respectiv colagenul si elastina si totodata stimuleaza productia de neocolagen, scopul final este cel de ameliorare, netezire, respectiv de reintinerire al pielii!

Indicatii:

  • intinerirea si regenerarea pielii
  • refacerea fermitatii si imbunatatirea calitatii pielii de la nivelul fetei, decolteului si mainilor, „strange” porii dilatati
  • cicatrici postacnee, post interventii chirurgicale, traumatisme
  • vergeturi
  • datorita regenerarii colagenului, obtinem efectul de „lifting” pe zona tratata

Tratamentul dureaza intre 20-40 de minute depinde de zona tratata, cu anestezie locala, ingrijirea post procedura va fi recomandata de medicul dermatolog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *