Un nou concept de remodelare corporala by HIFU BODY’S SLIMMING MACHINE

Grasimea localizata, celulita, pielea „lasata” sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa apelezi la noul aparat, care te ajuta sa „scapi” de problemele nedorite si sa te bucuri , de noul tau, contur corporal.

De ce HIFU?

E un nou concept care reuneste cele trei terapii recunoscute deja in lumea esteticii corporale, Ultrasunetele, Cavitatia si Radiofrecventa! ULTRASUNETELE, sunt cunoscute in combaterea celulitei si a grasimii localizate. Creeaza micro vibratii, care penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcificata, soliciteaza mecanic tesuturile, le incalzesc si ajuta la defibrozarea celulitei.

CAVITATIA, are la baza ultrasunetele de joasa frecventa, care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca ruperea membranei celulelor adipoase, fara a afecta tesuturile din jur.Adipocitul(celula adipoasa) se lichenifiaza, se dezintegreaza si tot continutul rezultat prin ruperea ei(trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. In final, rezulta eliminarea depozitelor adipoase, reducerea circumferintei, rezultand astfel un NOU contur corporal(solduri, fese, brate, coapse, abdomen, barbia dubla)!

RADIOFRECVENTA, favorizeaza formarea de fibre noi de colagen prin incalzirea tesuturilor. Undele variaza intre 0, 3 Mhz si 0, 5 Mhz, contureaza, tonifica, netezesc si „ridica” fara a leza tesuturile. Asupra organismului, RF actioneaza prin TERMOLIPOLIZA selectiva si STIMULAREA sintezei de colagen endogen, care migreaza din interiorul spre exteriorul fibrei. Efectul este de crestere a tonusului si o reducere e circumferintei. Termolipoliza fiind selectiva,actioneaza direct asupra adipocitelor cu volum mare de grasimi( grasime localizata), rezultand imediat o egalizare a tesutului adipocitar si o diminuare a aspectului de „coaja de portocala”. In acelasi timp are loc si o contractie a fibrei de colagen si stimularea formarii de noi fibre elastice.Colagenul astfel stimulat migreaza la suprafata, spre epiderm, dand un surplus de fermitate si crestere a gradului de elasticitate al pielii.

Toate aceste tratamente de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine rezultate optime si de lunga durata in lupta impotriva celulitei si a grasimii localizate!!

Cu ajutorului lui HIFU BODY’S SLEAMMING MACHINE iti reduci CIRCUMFERINTA si scapi de centrimetrii in plus . NU UITA, totusi, ca pentru a slabi corpul tau are nevoie de adaptare/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata, fiind de asemenea singurul aparat care reuneste toate cele 3 mari tehnologii(ultrasunete, cavitatie si radiofrecventa) intr-una singura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *