Pleoape cazute, surplus de piele, cum putem scapa fara interventie chirurgicala?

O data cu inaintarea in varsta pielea de la nivelul pleoapelor isi pierde elasticitatea si aspectul este de ochi cazut.

Befaroplastia nechirurgicala cu PLASMA, este o metoda precisa, inalt selectiva, nu afecteaza tesuturile inconjuratoare.

Cum actioneaza aceasta PLASMA/ FULGURATIE de la Loktal

Principiul de functionare este dupa cum urmeaza: se creeaza o diferenta de potential între vârful instrumentului LOKTAL si tesutul care trebuie tratat. Un arc electric este creat si genereaza o plasma: aerul este ionizat. O cantitate mare de caldura este eliberata si este limitata la punctul de evaporare. Aceasta determina sublimarea celulelor epiteliale de suprafata, dermei, epidermei si colagenului.

Efectul consta în retragerea imediata a pielii si niste micro-puncte fara carbonizare se formeaza în mod direct. Are loc contractia si eliminarea excesului de piele, formarea de colagen nou cu efect de lifting si reconstructie la nivelul pielii.

Tratamentul este unul minim invaziv, durerea este minima, anestezia fiind locala. Durata procedurii este de aproximativ 30 de min, initial se formeaza mici cruste care vor fi ingrijite intocmai dupa prescriptia medicului dermatolog, crema de fotoprotectie 50+ nelipsita pentru perioada imediat urmatoare!!

Numarul de sedinte pentru rezultate optime si satisfacatoare va fi stabilit impreuna cu medicul tau, dermatolog, dr Nadita Popovici!

Blefaroplastia nechirurgicala, pleoapa superioara, inferioara si laba gastei la un pret promotional pana in data de 6.04.2018, la 400 euro(1600 lei) dela 600 euro(2760 lei)!

One thought on “Pleoape cazute, surplus de piele, cum putem scapa fara interventie chirurgicala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *