Laser LUNULA pentru Onicomicoza

Laser LUNULA pentru Onicomicoza

De mai bine de 3 ani tratăm, cu succes în Timișoara, onicomicoza cu LASERUL LUNULA. Fiind printre primele centre de dermatologie din regiune care au avut ocazia să pună la dispoziție pacienților acest tip de tratament, avem peste 150 de pacienți care s-au bucurat de efectele laserului Lunula.Pacienții diagnosticați cu onicomicoza la unghiile de la mâini sau picioare pot realiza la DermaSkin tratamente cu laser, non-invazive și fără durere.

LUNULA LASER este primul și singurul echipament medical laser non-termic, aprobat de către FDA pentru a trata onicomicoza (ciuperca unghiei).

Produs și fabricat de către Erchonia, o companie din S.U.A, acest dispozitiv ultra-performant a obținut titlul de cel mai eficient dispozitiv din industrie datorită rezultatelor excelente din cadrul studiilor clinile. În urma celor 3 studii clinice efectuate s-a constatat că după o periodă de 3 luni de studii, 67% dintre pacienți au observat o creștere de 3 mm sau mai mult a unghiilor de la picioare, media fiind de peste 5mm.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LASERUL LUNULA?

Trebuie să știți că acest laser este un laser rece (nu emite căldură), tratează infecțiile fungice fără durere și nu necesită pregătirea pacientului într-un mod deosebit. Echipamentul are deja un protocol presetat, iar fiecare ședință durează doar 12 minute. 

Se remarcă prin:

  • configurație: 2 module de diode laser generatoare de 2 linii;
  • lungime de undă: 635 nm și 405 nm;
  • modulație: undă constantă (CW);

De asemenea, este important să menționăm că:

  • nu prezintă riscuri
  • nu este necesară debridarea unghiei sau aplicarea unei soluții înainte de tratament
  • nu necesită recuperare, prin urmare pacientul își poate relua imediat activitățile zilnice.
  • tratează simultan toate cele 5 degete de la picioare sau mâini

Laser LUNULA pentru Onicomicoza

Laserul Lunula pentru tratarea onicomicozei urmează principiile fotochimiei, o știință care explorează funcția și comportamentul celulelor cu efectul luminii. Mecanismul fotochimic permite laserului Lunula să ofere un tratament direct, fără contact, care nu produce disconfort. Lunula Laser administrează laserul ca un fascicul generat de linii, care maximizează suprafața de tratament. Agentul patogen fungic nu numai că poate afecta mai multe degete de la picioare, dar poate fi găsit și în adâncul unei unghii distrofice sau de-a lungul patului unghiei și de-a lungul rădăcinii. Fascicul generat de linie asigură că, indiferent de locul în care se află agentul patogen fungic, va fi administrat un tratament eficient.

 

 

Dorești să scapi de onicomicoză eficient și fără durere? Programează chiar acum o consultație!

VIDEO LASER LUNULA pentru tratamentul ONICOMICOZEI

Lunula Video from Erchonia Corporation on Vimeo.